Echipa noastra

In vederea indeplinirii la un inalt nivel profesional a activitatii,  Maestro S.P.R.L. are in componenta o echipa de specialisti cu o bogata experienta in domeniul juridic, tehnic de specialiate , economic si financiar.

 

Sirbu Anca Cristina

Doamna Anca Cristina Sirbu este asociat coordonator si fondator al societatii profesionale de insolventa Maestro S.P.R.L., avand o vasta experienta in procedurile de insolventa si de lichidare voluntara.

Calitatea de practician in insolventa - membru al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania - a fost dobandita in anul 2001.

In anul 2004 devine membru al Comitetului National de Conducere U.N.P.I.R. si Presedinte al Comitetului de Conducere al Filialei U.N.P.I.R. Constanta pana in anul 2016 cand devine vicepresedinte U.N.P.I.R. 

Incepand cu anul 2006, dobandeste calitatea de practician in insolventa - membru al al Asociatiei practicienilor in Insolventa  din EUROPA ”INSOL EUROPE” si avocat – membru al Baroului Constanta.

Detine in acelas timp calitatea de evaluator, expert tehnic autorizat de catre A.N.E.V.A.R., evaluator atestat de catre Ministerul Justitiei, mediator - membru al Centrului de Mediere Dobrogea si membru al Asociatiei Europene pentru Drept Bancar si Financiar.

Doamna Anca Cristina Sirbu, este inginer - licentiata a Institutului Politehnic Bucuresti si licentiata in drept al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Hyperion.

Cunostintele teoretice, interesul pentru domeniul insolventei, dar si dorinta de a persevera in acest domeniu de activitate ii asigura reusita in gestionarea cu succes a problemelor.

SUCIU Valentina

Doamna Suciu Valentina este asociat coordonator al societatii profesionale de insolventa Maestro S.P.R.L., avand o vasta experienta in procedurile de insolventa si de lichidare voluntara de peste 16 ani

Detine deopotriva calitati precum auditor financiar – membru C.A.F.R., expert contabil, membru C.E.C.C.A.R, consultant fiscal autorizat de Camera Consultantilor Fiscali si membru al Asociatiei Europene pentru Drept Bancar si Financiar.

Are reputatia de a oferi consultanta adaptata cerintelor impuse de fiecare afacere, restructurari fiscale si impozitare directa si indirecta pentru o serie larga de activitati corporatiste, inclusiv fuziuni si achiziti, reorganizari, etc., pentru clienti din diverse industrii. Este de profesie economist, fiind licentiata a Facultatii de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Ovidius.

STROIE Cristina

Doamna Cristina STROIE este practician in insolventa, membru al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania din anul 2006 si asociat in cadrul societatii Maestro SPRL.

Incepand cu anul 2016 devine Presedinte al Consiliului de Conducere Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania filiala Constanta.

Detine in acelasi timp calitatea de consultant fiscal – membru al Camerei Consultantilor Fiscali, auditor financiar - membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania, expert contabil – membru C.E.C.C.A.R, inspector de personal – atestat C.C.I.N.A si membru al Asociatiei Europene pentru Drept Bancar si Financiar.

Este licentiata in stiinte economice (Facultatea de Stiinte Economice – Universitatea Ovidius Constanta), stiinte administrative (Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii Ovidius Constanta) si drept (Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Spiru Haret Constanta.

A absolvit cursurile de masterat cu specializarea - audit si contabilitate - Universitatea Ovidius Constanta, Facultatea de Stiinte Economice.

In activitatea sa de practician in insolventa, a gestionat pana in prezent numeroase cazuri, aducandu-si aportul substantial in definitivarea cu succes a procedurilor de insolventa.

Stroie Andrei

Domnul Andrei Stroie este asociat in cadrul societatii profesionale Maestro S.P.R.L. si detine calitatea de practician in insolventa din anul 2009, fiind membru al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania.

Detine in acelas timp, calitatea de mediator - membru al Centrului de Mediere Dobrogea si aceea de membru al Asociatiei Europene pentru Drept Bancar si Financiar.

Este licentiat in drept a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.

Cunostintele teoretice, determinarea si interesul pentru domeniul insolventei, dar si dorinta de a persevera in acest domeniu de activitate ii asigura reusita in gestionarea cu succes a problemelor.

Popoaca Felicia

Doamna Popoaca Felicia Practician detine calitatea de practician in insolventa – membru al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania si asociat in cadrul societatii profesionale Maestro S.P.R.L.

Este licentiata in drept a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Titu Maiorescu Bucuresti.

Detine, de asemenea, calitatea de contabil autorizat C.E.C.C.A.R.

Persuasiunea și talentul de negociator a condus de multe ori la recuperarea pe cale amiabilă a creanțelor creditorilor și la evitarea în acest mod a constrângerilor prevazute de lege, dar și a soluționării în timp util a litigiilor.

Dragan Danuta - Ana

 

Doamna Dragan Danuta – Ana este practician in insolventa in cadrul Societatii Profesionale Maestro S.P.R.L., fiind membru al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania.

Este licentiata in drept a Facultatii de Drept – Universitatea Bucuresti, promotia 1975, iar experienta vasta dobandita (fost consilier juridic la Directia Generala a Finantelor Publice Tulcea, fost judecator sindic la Tribunal Tulcea si Tribunalul Constanta) ii confera confort in gasirea celor mai bune solutii la problemele ivite.

Moldoveanu Georgiana

 

Doamna Moldoveanu Georgiana este practician in insolventa colaborator al Societatii Profesionale Maestro S.P.R.L., fiind membru titular al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania si avocat in cadrul Baroului Constanta.

Detine o vasta experienta in consultanta juridica privind societati in insolventa/faliment si lichidare, medierea conflictelor, infiintari, asocieri societati comerciale, constituirea de societati comerciale mixte, investitii si garantare credite, cesionari si inchirieri, majorare de capital, recuperari creante.

Manaila Luminita

Doamna Manaila Luminita este practician in insolventa al Societatii Profesionale Maestro S.P.R.L., fiind membru stagiar al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania.

Este licentiata in drept a Facultatii de Drept Constanta – Universitatea Spiru Haret.

Gradinaru Elena

 

Doamna Gradinaru Elena a absolvit cursurile Facultatii Stiinte Economice din cadrul Universitatii Spiru Haret Constanta cu specializarea - contabilitate si informatica de gestiune

In cadrul societatii Maestro S.P.R.L. activeaza in departamentul contabil, detinand o bogata experienta in ceea ce priveste contabilitatea in cadrul societatilor in insolventa/lichidare.