Despre noi

    MAESTRO S.P.R.L. este o societate profesionala specializata in problematica insolventei pe piata de profil din Romania, fiind membra a Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania. Societatea a luat fiinta in anul 2007 in baza OUG 86/2006 preluand portofoliul S.C. Maestro S.R.L.

    Maestro S.R.L., societatea antecesoare, firma cu capital integral privat constituita in 1992, avand ca obiect de activitate consultanta economico-financiara, evaluare, expertize, din anul 1999 s-a specializat in activitati de reorganizare si lichidare judiciara si voluntara, respectiv lichidare voluntara si judiciara, cu acoperirea intregii proceduri legale, relatia cu debitorii si creditorii, activitate specifica de management in conditii de criza si activitate de valorificare optima a activului; reorganizare judiciara si restructurari cu experienta in reabilitare economico-financiara in conformitate cu cerintele economiei de piata si cu problemele mediului de afaceri in Romania si reabilitarea centrelor de profit; stabilirea diagnosticului economico-financiar pentru operatiuni de fuziune, divizare; acordare de consultanta economico-financiara si fiscala; valorificare de creante si active; restructurare in vederea reabilitarii economico-financiare; evaluarea potentialului de afaceri, activelor sau investitiilor clientilor; realizarea de studii de fezabilitate si consultanta in domeniul privatizarii.

     Societatea a dobandit calitatea de membru asociat al Asociatiei Nationale a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR), membru al Corpului Expertilor Tehnici din Romania (CET-R), si prin prisma profesionalismului societatea a fost agreata de Fondul Proprietatii de Stat si Agentia Domeniilor Statului pentru participarea la licitatiile organizate in vederea desemnarii lichidatorilor la societatile comerciale din portofoliu.

      Din 31.12.2006, odata cu schimbarea formelor de organizare in conformitate cu OUG 86/2006, Maestro S.P.R.L. devine societate profesionala de insolventa, inscrisa in Registrul Formelor de Organizare al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania sub nr. RFO 0270/31.12.2006 si in Tabloul U.N.P.I.R. Subsecţiunea a II-a A- Societăţi profesionale cu personalitate juridică sub nr. Matricol 2A0109/31.12.2006.

    Maestro S.P.R.L. a pus accent pe excelenta profesionala, fiind o prezenta constanta la Conferintele de specialitate atat din tara, cat si din strainatate, asociatii sai fiind membrii INSOL Europe, avocati si practicieni de renume, auditori financiari, experti contabili, consultanti fiscali, fiind deopotriva agreata de A.V.A.S si A.N.A.F.

     Datorita experientei acumulate de catre specialisti, societatea desfasoara o activitate intensa in domeniul lichidarilor care isi gaseste finalitatea in rezultatele obtinute si domeniile variate care sunt acoperite: domeniul lichidarii, evaluarilor tehnice de cladiri si utilaje, management general si financiar, de audit financiar-contabil, marketing si vanzari, asistenta juridica.

    Fiind unul dintre cei mai importanti practicieni in insolventa din Constanta, prin specialistii si colaboratorii sai a reusit de-a lungul anilor sa duca si sa realizeze la un nivel superior dezideratul legii insolventei, fiind un liant intre debitoare si ceilalti participanti in procedura (institutii publice, creditori bugetari, bănci şi furnizori de utilităţi sau de alte materii prime).

     In anul 2016, societatea Maestro a inaugurat prima filiala, in Bucuresti - Maestro S.P.R.L filiala Bucuresti, inscrisa in Registrul Formelor de Organizare al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania sub nr. RFO 0727/24.01.2014 si in Tabloul U.N.P.I.R. Subsecţiunea a II-a B - Filiale ale societăţilor profesionale cu personalitate juridică sub nr. Matricol 2B0727. Filiala a preluat portofoliul de insolventa apartinand SMDA Insolvency SPRL (societate fondata de Dl. Arin Octav Stănescu - cunoscut publicului larg mai ales din postura de Președinte al Uniunii Naționale a Practicienilor în insolvență din România, fiind cel care, cu pasiune și devotament a pus bazele acestei profesii și a adus-o la ceea ce este astăzi – un reper în cadrul profesiilor liberale).